Viličar

Viličar je vsestranska naprava

Viličar je odlična in vsestranska naprava, s katero si vsako skladišče omogoča nemoteno delovanje in hitro dostavo potrebnih artiklov na zahtevano destinacijo. Velika podjetja si ne morejo predstavljati dneva brez uporabe viličarja. Vsako pomembno podjetje ima na voljo vsaj enega upravljalca viličarjev, ki je zaposlen le zato, da z viličarjem razvaža potreben material.

Viličar, ki je prisoten v skladišču pa je lahko različnih vrst in ima različne delavna sposobnosti. Kupci največkrat posežejo po klasičnemu čelnemu viličarju, ki je na trgu najbolj poznan in velja za najboljšega. Vsekakor pa so tu še ostali modeli, ki pridejo izredno prav v različnih situacijah. Za zahtevne delavne razmere je odličen težki viličar, ki ga bomo lahko upravljali tudi na gradbiščih ter na manj stabilnih terenih, saj ima odlične gume.

Viličar, ki so najbolj primerni za razvažanje tovora iz polic ter na police, to regalni viličarji. V manjših izpostavah najemo ročne paletne viličarje, ki niso tako zmogljivi, vendar pa o odlični za raznovrstne potrebe. Najnovejši trend pa s robotizirani viličarji, ki delujejo tudi brez upravljalca, vendar pa zahtevajo točno določene delavne pogoje.

Rabljeni viličar lahko kupimo na obroke

Rabljeni viličar ima veliko bolj prijazno ceno, kot popolnoma novi viličarji. Vsekakor si bo rabljeni viličar lahko omislilo več ljudi, kot pa novega. V kolikor še nimamo dovolj kapitala, da bi viličarja samostojno kupili, lahko prosimo za obročno odplačevanje.

Rabljeni viličar je na voljo tudi pri pooblaščenih prodajalcih, ki nam bodo z lahkoto omogočili različne možnosti za odplačevanje. Pri večjih denarnih stroških, je vedno dobro preveriti, kakšne opcije bomo imeli pri odplačevanju. Večina prodajalcev se namreč zaveda, da bo skrben kupec poskrbel za vsak mesečni obrok.

Rabljeni viličar imajo prednost tudi v tem, da so bili že preizkušeni. Tako nam prodajalec že vnaprej lahko pove, kakšne so posebnosti določenega modela in kako ter kje najboljše deluje.