Rekuperator zraka

Rekuperator zraka slovenskega proizvajalca

Rekuperator zraka je lahko tudi slovenske izdelave. Ko so na trg prišli rekuperatorji zraka, ki uporabniku omogočajo vračanje toplega zraka v prostor smo hitro ugotovili, da jih lahko začnemo proizvajati tudi sami. Slovenci smo znani po dobri izdelavi in po kvalitetnih izdelkih, ki se prodajajo po celem svetu. Zato kupci z veseljem kupujejo naše domače proizvode, ker so preverjeno kakovostni. 

Rekuperator zraka seveda ni bil izumljen v Sloveniji, vendar pa ima vsak proizvajalec rekuperatorjev svoj način izdelave in vanje vgrajuje lastno tehnologijo. To pomeni, da so si rekuperatorji med seboj precej različni, čeprav opravljajo enako delo. 

Rekuperator zraka je dejansko zelo pomemben prezračevalne naprave, saj je tisti element, ki omogoča vračanje ogretega zraka v prostor ne izločanje slabega zraka izven prostorov. Če si želimo imeti dobro prezračevalno napravo, ki bo imela dolgo življenjsko dobo, je priporočljivo, da si pregledamo, kje so bili narejeni posamezni elementi naprave, saj nam bo to dalo realno sliko, kako kvalitetna je naprava, ki jo želimo kupiti. 

Higrosenzibilno prezračevanje se vgrajuje v večje stavbe

Higrosenzibilno prezračevanje je odlično za vse večje posloven stavbe, kjer se tekom dneva zadržuje večje število ljudi. To je edino prezračevanje, ki ima sposobnost zaznavanja količine vlage v prostoru. To je izredno napredno in pomembno, saj je v večjih podjetjih zagotavljanje svežega zraka še toliko bolj pomembno. Brez kvalitetnega zraka delavci ne morejo učinkovito delati in postanejo zelo hitro utrujeni. 

Higrosenzibilno prezračevanje je tako odlično za večje pisarne, kjer se tekom dneva zvrsti veliko ljudi. Ker so moderne posloven stavbe narejene tako, da si zaposleni ne morejo in ne smejo sami odpreti oken, je prezračevalni sistem še toliko bolj pomemben. 

Higrosenzibilno prezračevanje, ki omogoča zaznavanje količine vlage v zraku, pa je tako napredno in dovršeno, da se zaposleni v prostoru nikoli ne bodo počutili slabo in neprijetno pri svojem delu.