PVC talne obloge so odporne proti vlagi

PVC talne obloge so odlične za vse, ki si želijo brezskrbno bivati znotraj svojega novega doma. Ko na novo opremljamo dom si želimo, da bi novo pohištvo, tla in stene ostali čim dlje nedotaknjeni. Dobro pa vemo, da se nam to žal ne bo uresničilo. Še zlasti v primeru majhnih otrok, ki nehote kaj uničijo in poškodujejo, stanovanje ne ostane dolgo časa nedotaknjeno. 

PVC talne obloge so zato idealna izbira za vse mlade družine, ki imajo veliko majhnih otrok. Prednost takšnih oblog je tudi v tem, da lahko otroci brez strahu kaj polijejo, saj so PVC talne obloge popolnoma vodoodporne. Kar pomeni, da jih vda ne bo poškodovala. Odlične so za ve prostore našega doma. Lahko jih namestimo celo v kopalnico, saj jih voda nič ne ovira. 

PVC talne obloge so veliko bolj odporne kot laminat, čeprav nekateri tega ne vedo. Tudi po izgledu, so veliko bolj elegantne in moderne in jih tako brez slabe vesti lahko namestimo tudi v elegantno in moderno dnevno sobo. 

 

Bela notranja vrata za moderno stanovanje

Bela notranja vrata se odlično podajo v manjša ali večja stanovanja. Prednosti belih vrat je veliko. Zagotovo so to vrata, ki se bodo brez težav lepo podala k različnim stilom, saj se bela barva zlije s stenami in tako ne vpliva na ostale barve, ki jih želimo uporabiti pri opremljanju stanovanja. 

Bela notranja vrata, ki so na voljo pri različnih ponudnikih, so lahko takšna, kot si želimo. Lahko so popolnoma bela ali pa imajo na površini dodelane različne vzorce. Velikokrat se bela vrata kombinirajo s steklom, kar jim doda še dodaten čar. 

Bela notranja vrata so lahko tudi drsna. Drsna vrata so odlična predvsem za manjše prostore, ker pri odpiranju in zapiranju ne porabijo dodatnega prostora, saj se odprejo vzdolž najbližje stene.